Partyclette

Partyclette

Gezellig partyclette met goed stuk kaas en volg de beschrijving van Boska. En het feestje kan beginnen.
Proefnotitie wijn
Oostenrijk Wagram | Mehofer - Grüner Veltliner Bio (1liter.)
Mehofer uit de Wagram, een regio in Niederöstereich ten noordwesten van Wenen vlak onder de grens met Tsjechië. Sinds 1992 wordt op dit driehonderd jaar oude wijngoed biologisch geboerd. Zoals in een orkest, waar de musici het geluid maken en de dirigent alleen zorgt voor de interpretatie en de juiste timing, exact zo maken de druiven de wijn vindt wijnmaker Stephan Mehofer....Alleen de beste kwaliteit druiven leidt tot het beste resultaat. Het samenspel van cultuur en traditie kan worden ervaren op diverse jaarlijkse evenementen die Mehofer organiseert.
Druivenras: Grüner Veltliner. De druiven worden medio oktober met de handgeplukt, gaan vervolgens in roestvrijstalen tanks en rijpen daarna nog enige tijd `sur lie` om extra elegantie in de wijn te verkrijgen.
Proef & ruik een frisse en sprankelende wijn, vol met groen fruit, rijpe appels, vlierbloesem en wat perzik. Vrolijk drinkgenot en een sappige, frisse afdronk.
Lekker als aperitief en smaakvol bij diverse soorten vis en asperges.
Harold Hamersma Opgenomen in De Grote Hamersma gids met een 8,5. "Lelijke literfles. Lelijke schroefdop. Maar wel lekker. En biologisch. En dan vergeet je dat eerste gewoon. Rins, zuiver, fris, sappig, citrus. Aanrader.

Inhoud

Partyclette 200x95x550 mm Boska
Oostenrijk Wagram | Mehofer - Grüner Veltliner Bio (1liter.)
Abrikozenbrood 250 gr
Wildzwijn worst 175 gr

Thema: Partyclette

Verpakkingsmateriaal: doos

Prijs: € 31,40  (Ex. BTW) / € 37,99  (Inc. 21% BTW)

 

Laatste nieuws

Pasen Smaaktuijn Crudo
Pasen Voorjaar !
lees meer »


Sint
SINT 25,- EURO
lees meer »


Crudo Olijfolie
Crudo Olijfolie  Italie Puglia
lees meer »Valid XHTML Valid CSS Valid RSS