Moment van de dag/week en een goede wijn!

Moment van de dag/week en een goede wijn!

Prachtig stoer cadeau met mooie wijn met een body en de notebook is handig voor notitie en de post it heeft u altijd bij de hand.

Inhoud

Ecowings Rox A6 Notebook (hergebruik van rubber Duurzaam)
Bodegas Aradon Momento Rioja


Wijn omschrijving

Druivenras : vooral Tempranillo aangevuld met een klein beetje Garnacha.
Proef & ruik sappig rood bosfruit, zwarte bessen, donkere kersen, mediterrane kruiden, vanille, room en vuursteen. Fraaie balans, zacht en rond van smaak en een plezierige afdronk. Een volle wijn die lichtjes gekoeld het beste tot z'n recht komt.
Lekker bij pizza met prosciutto, worstjes van de BBQ, saté, gegrilde paprika, milde truffelkaas.
Momento is een mooie wijn van Bodegas Aradón. Beide wijnen zijn modern en fruitig door de toevoeging van Garnacha, maar Momento heeft meer complexiteit. Door haar langzame vergisting op betonnen vaten heeft de wijn meer tijd gekregen om tonen van rokerigheid en laurier te ontwikkelen. Een mooie wijn voor mensen die wel van volle Rioja’s houden maar een toegankelijkere stijl eigenlijk meer weten te waarderen (ipv overmatig houtgebruik).
De wijngaarden van Bodegas Aradón liggen in de Rioja, op 550 meter hoogte. Aradon is opgericht in 1957 en heeft dus al decennia ervaring met het maken van Tempranillo wijnen. Bodegas Aradón maakt speelse Rioja’s door aan traditionele Tempranillo wijnen een klein beetje Garnacha toe te voegen. Dat levert zeer pure en moderne wijnen op, Tempranillo blends met minimale rijping op houten vaten.

Thema: Duurzame agenda/Wijn

Verpakkingsmateriaal: cellofaan feestelijk/ of neutraal

Prijs: € 23,00  (Ex. BTW) / € 27,83  (Inc. 21% BTW)

 

Laatste nieuws

Zaanstad 50 jaar
Geef&Beleef t/m 29 juni vakantie
lees meer »


Pasen Smaaktuijn Crudo
Pasen Voorjaar !
lees meer »


Sint
SINT 25,- EURO
lees meer »Valid XHTML Valid CSS Valid RSS