Hip Italie

Hip Italie

Italie waar vele mooie producten vandaan komen. Ook dit land staat niet stil qua ontwikkeling voor mooie foodproducten! En dit zijn juist niet Italiaans bekenden producten pasta etc (tortilla ,salsa) Maar omdat ze van kwaliteit weten zijn dit echt top producten zoals limonade 100% van sinaasappelen uit Italie.
De wijn is uitblinker !!!! En de glazen fles houder is item wat in ieder interieur past en ook eventueel leuk te vullen is met deco materiaal.

Inhoud

Lignum Vitis Frappato Shiraz
Fox It Tortilla Chips Barbecue 450gr
Abbondio Allegra Aranciata 275ml
Fox It Salsa Guacamole 300gr
doosje kaarsen 6 st zilver
Kaarsenhouder glazen fles 20x8,5

Verpakking in overleg

Wijnbeschrijving
Druivenrassen: Frappato & Shiraz. De frappato druif komt maar in een zeer beperkt gebied aan de westkant van Sicilie voor.
Proef en ruik aardse tonen, rijp donker fruit, chocolade, zwarte peper, room. Vol van smaak zonder massief te worden, zeer veel drinkplezier. De afdronk blijft bijzonder lang 'hangen', heerlijk.
Lekker bij risotto met paddestoelen, goede lasagne, pasta bolognese, volle zachte kaas.
De uitstraling van de wijn met het 'houten etiket' is natuurlijk fantastisch en onderscheidend. Maar we zijn vooral blij met de inhoud. Favoriete rode wijn van onze medewerksters!
Sicilië is een eiland van tegenstellingen. Niet in de laatste plaats op het gebied van de wijnbouw. Grote, hypermoderne wijnbedrijven versus kleine traditionele wijnboeren. In het verleden vaak de wijnschuur van Italie, grote hoeveelheden 'bulkwijnen'. Tegenwoordig zien we gelukkig en groeiend aantal individuele producenten die zich toeleggen op de productie van kwaliteitswijnen. Sicilië was al in de Oudheid beroemd om zijn wijnen. Nog voor de Grieken brachten de Feniciërs de wijnstokken vanuit het Nabije Oosten naar het eiland, waar tot dan alleen maar wilde druiven groeiden. Hoewel het accent nochtans op de productie van kwaliteitswijn van inheemse druivensoorten ligt, wordt er steeds meer, vaak met goed resultaat, geëxperimenteerd met buitenlandse druivensoorten zoals de Chardonnay, de Sauvignon en de Pinot's onder de witte en de Cabernet Sauvignon onder de rode druiven. Het feit dat grote wijnbedrijven elders in het land momenteel flink aan het investeren zijn in de wijnbouw op Sicilië geeft het grote potentieel van de regio aan.

Thema: Gezellig Italie

Verpakkingsmateriaal: ex verpakking

Prijs: € 28,06  (Ex. BTW) / € 33,95  (Inc. 21% BTW)

 

Laatste nieuws

Pasen Smaaktuijn Crudo
Pasen Voorjaar !
lees meer »


Sint
SINT 25,- EURO
lees meer »


Crudo Olijfolie
Crudo Olijfolie  Italie Puglia
lees meer »Valid XHTML Valid CSS Valid RSS